Izbeći tuđe ratove

19:58 17. 03. 2023. | Ivana Šanjević

SREMSKA MITROVICA - Naš glavni cilj, a plašim se da nismo daleko od izbijanja Trećeg svetskog rata, je da u najtežim okolnostima u proteklih skoro 80 godina sigurnom rukom naš državni i nacionalni brod vodimo do bezbedne luke i izbegnemo da učestvujemo u tuđim ratovima, rekao je večeras u Sremskoj Mitrovici predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Moj posao je da budem, ako je potrebno, i bezdušan i da sačuvam našu decu i tog posla ću da se držim, rekao je Vučić na skupu u Sremskoj Mitrovici posle obilaska Sremskog okruga.Kada je Kosovo u pitanju, postoje razni neodgovorni tipovi s porukom prekinite da razgovarate, sklonite se od svega. To smo radili, skrivali se ispod stola, rekao je Vučić.

Mi moramo da razgovaramo, posebno što mnogo njih želi da slomi kičmu slobodnoj i slobodarskoj Srbiji, ali ne brinite, znamo šta čuvamo i šta su crvene linije, poručio je Vučić.

Neću da potpisem ništa, ali hoću da razgovaram o normalizaciji odnosa, da razgovaramo jedni sa drugima, rekao je Vučić.

Srbija je jedna od retkih slobodnih i slobodarskih zemslja, jedan od retkih, tako mala, a tako slobodna, ima svoju nezavsinu politiku uprkos svim pritiscima i za to ste vi zaslužni, rekao je Vučić. (kraj) is/ivt/bdr

 
Share: