NADA: Vučić u jagnjećoj koži

10:58 27. 05. 2023. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Koalicija NADA, koju čine Novi DSS i POKS, ocenila je danas da predsednik Srbije u svom govoru na sinoćnom skupu u Beogradu ni jednom rečju nije spomenuo izbore, iako je pre toga danima najavljivao da će na mitingu izneti koji će izbori biti i kada" i pozvala ga raspiše izbore ako diskusiju sa ulice želi da preseli u institucije.

"Jedino rešenje iz političke krize u kojoj se nalazi naše društvo za koje je vlast odgovorna su izbori. Ako zaista želi da političku diskusiju sa ulice preseli u institucije, kao što kaže, neka raspiše izbore i narodu pruži šansu da kaže šta ima u vezi njegove politike prema Kosovu i Metohiji koja je doživela potpuni slom, kao i o vrednostima koje treba da se neguju u našem društvu umesto agresije i nasilja koju sprovodi već 11 godina", izjavio je predsednik Novog DSS i jedan od lidera koalicije NADA Miloš Jovanović.

Njegov koalicioni partner i predsednik POKS Vojislav Mihailović ocenio je da su građanski protesti mnogo masovniji od onog što se sinoć videlo u Beogradu i da se Vučić suočio s činjenicom da gubi podršku. (kraj) vil

Share: