Ordinarne neistine

13:12 06. 06. 2023. BK

BEOGRAD - Narodni poslanik Dragomir Karić demantovao je danas da je njegov vozač “branio Kosovo” nasiljem na Autokomandi, kako je to na portalu objavio Informer.

Ukazujući da se radi o gruboj neistini, Karić objašnjava da su on, članovi njegove uže porodice i njegov vozač, u vreme nereda na Autokomandia bili desetinama kilometara daleko od Beograda.

Apsolutna je neistina da je moj vozač mogao tada biti u Beogradu. Takođe, moj vozač Miroslav Družetić je iz Ugrinovaca, nije rođen, nije nikada boravio na Kosovu i Metohiji, niti poseduje bilo kakva kosovska dokumenta, poručio je Karić.

Pošto je u vreme nereda na Autokomandi bio van Beograda, nije mogao ni da bude ““agresivan prema policiji i upućuje najstrašnije pretnje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i državnom vrhu”, naglasio je Karić, ukazujući da su takve tvrdnje ordinarna neistina.

Kao narodni poslanik i poslovni čovek,on ističe da uvek poštuje institucionalni i pravni okvir za sve aktivnosti koje sprovodi u službenom i privatnom životu, kao što na isti način postupaju i svi članovi njegove porodice. 

Ne učestvujemo u bilo kakvim uličnim događanjima, poručio je Karić i najavio da će, u slučaju da Informer ne objavi demanti, njegovo pravni tim podneti odgovarajuće prijave protiv ove medijske kuće, u skladu sa zakonom. (kraj) def

Share: