Skloniti Vulina s funkcija

09:28 12. 07. 2023. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Bilo ko da je doveden u vezu sa tako teškim optužbama kakve smo čuli na račun direktora BIA Aleksandra Vulina, mora trenutno biti sklonjen sa javnih funkcija - prvo zarad mentalnog zdravlja nacije, a onda i mnogih drugih razloga od kojih je najvažniji bezbednosni, izjavio je danas Vladimir Kovačević, predsednik Nove - Da se struka pita (Nova D2SP).

On je, komentarišući uvođenje američkih sankcija Aleksandru Vulinu, rekao da bi se svako, sa makar malo obraza, odmah sam povukao sa funkcije koju obavlja da nad njegovim imenom stoji sumnja da se bavio kriminalom, da je upleten u korupcione afere, zloupotrebu javne funkcije, da je omogućio šverc oružja Slobodanu Tešiću, da je umešan u šverc droge.

Kovačević navodi da, ako je Vulin "do sada bio na vrhu ledenog brega obmana, laži i kriminala, od danas taj breg treba da pada i svi građani Srbije moraju u tome da sudeluju i pomognu svojim saznanjima, ako ih imaju, u čišćenju svih onih koji su u ovakvoj ujdurmi učestvovali". (kraj) vip/dj

Share: