Proglašena lista Koalicije "Vršac zaslužuje bolje"

09:55 10. 05. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - U Vršcu je proglašena lista "Vršac zaslužuje bolje", koja će predstavljati snagu promene i prosperiteta za grad Vršac, saopštila je danas ta koalicija.

Listu čini koalicija pet stranaka :Demokratska stranka, Nova Demokratska stranka Srbije, Narodni pokret Srbije, Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani i Pokret za obnovu Kraljevine Srbije.

Koalicija je, kako se navodi, nastala zbog potrebe da se zaustavi dalje propadanje i uništavanje grada iza kog stoji vladajuća stranka SNS, kao i zbog želje i volje građana Vršca da njihov grad krene putem  napretka, da mu se vrate mir i dostojanstvo.

Članovi koalicije zahvalili su građanima koji su svojim potpisom  podržali listu i prepoznali ljude koji su sposobni da promene Vršac nabolje.

"Vršac zaslužuje da ga vode ljudi koji vole ovaj grad i koji su spremni da se posvete njegovom razvoju i rade u javnom interesu. Ne treba da odlučuju o Vršcu oni koji su daleko od njega, već oni koji su tu, koji žive i dišu sa ovim gradom", istakli su iz koalicije.

Koalicija "Vršac zaslužuje bolje" ima jasnu viziju za grad - želi da Vršac bude mesto u kojem se dobro živi, bez straha i nasilja, u kojem svaki građanin može da ostvari svoje potencijale, da bude centar kulture, obrazovanja i privlačna destinacija za investitore, navodi se u saopštenju.

Zaustavićemo dalje propadanje JKP 2. oktobar, koje je svojevremeno bilo stabilno i jako preduzeće, a koje je naprednjačka vlast dovela do toga da preduzeće jedva da imaja novac da radnicima isplate plate. Obećavamo da više neće biti pritiska na Vrščane, terora koji vrši naprednjačka vlast tokom svoje vladavine, poručuju iz koalcije.

Predstavnici koalicije "Vršac zaslužuje bolje"  pozivaju sve svoje sugrađane da izađu na lokalne ozbore 2. juna i glasaju za listu pod rednim brojem 2, jer to je glas za bolji život svih, a ne samo privilegovanih pojedinaca, piše i saopštenju. (kraj) dep/dj

Share: