Dalja borba za izborne uslove

11:30 22. 06. 2024. FoNet | Vesna Milosavljević

BEOGRAD - Član Predsedništva Stranke slobode i pravde (SSP) Branko Miljuš izjavio je danas da SSP nastavlja vaninstitucionalnu borbu u Beogradu i insitucionalnu u republičkom parlamentu za izborne uslove, jer bez njihove promene nema promene vlasti, a bez promene vlasti neće biti boljitka za građane.

“Nije više pitanje da li Beograd želi ili ne želi ovu vlast. Beograd je ne želi i to je potvrdio u dva izborna ciklusa. Sve češće čujem 'pa dobro ko uopšte glasa za SNS' i svi se okreću nikog ne znaju. Ta atmosfera nije u kutijama zbog toga ko učestvuje, a ko ne učestvuje u izbornim ciklusima, nego zbog ogromne izborne krađe koju smo nakon decembarskih izbora dokazali”, izjavio je Miljuš za televiziju N1.

Miljuš je rekao i da je neučestvovanje SSP na junskim izborima bio deo "dugoročnog planiranog procesa" nakon što su sve parlamentarne opozicione stranke potpisale 9. marta dokument pod pokroviteljstvom Proglasa i poručile da neće učestvovati na izborima dok se ne promene izborni uslovi. (kraj) vem/mk

Share: