Srbija daleko od pravog lica

13:11 28. 06. 2024. FoNet | Miloš Janković

BEOGRAD - Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) proslavio je danas stranačku slavu Vidovdan i tim povodom saopštio je da današnji praznik Srbija dočekuje "potpuno promenjena na lošije i daleko od svog pravog lica i etike kneza Lazara i kosovskih junaka".

"Danas ćemo u Gornjim Nedeljicama i u Loznici ustati protiv režima koji je predao Kosovo i Metohiju, a sada predaje i prodaje i ostatak Srbije. Umesto da danas bude kraj moštiju kneza Lazara u Ravanici kraj Ćuprije, čovek čija je vlast ugasila srpsku policiju, sudove i svaki trag srpske državnosti na Kosovu i Metohiju obilazi radove na EKSPO izložbi za koju će milijarde evra uzetih na kredit biti podeljene bez tendera poslušnicima vladajuće partije", izjavio je predsednik POKS Vojislav Mihailović.

Po rečima Mihailovića "vlast koja planira da u dolini Jadra otvori rudnik litijuma koji nigde u EU ne bi dobio dozvolu za rad i da pokloni srušenu zgradu Generalštaba zetu američkog predsednika da na mestu simbola odbrane Kosova pravi hotel, kockarnice i salone za masažu nema hrabrosti da stane ni pred kneza Lazara, ni pred građane koji će danas u Loznici braniti kosovski zavet i čast srpskog naroda". (kraj) mjj/dj

Share: