Vlast vodi Srbiju ka kraju

19:31 12. 07. 2024. FoNet | Ivica Strnčević

BEOGRAD - Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas tačno nabrojao da nam se dešava moralno sakaćenje, ekonomsko slabljenje, političko-medijska agresija, priželjkivanje sukoba i kraj Srbije, ali je pogrešno rekao da nam to radi neko sa strane, jer to rade on i Srpska napredna stranka.

Šta je podrška i forsiranje pinkova, informera, hepija i srpskih telgrafa nego moralno sakaćenje nacije? Šta je promovisanje farmi i zadruga, postavljenje ljudi poput Grčića, Hrkalovićeve, Nebojše Stefanovića, Irene Vujović, Relje Ognajnovića i sličnih na visoke funkcije nego moralno sakaćenje Srbije? Šta je ponižavanje nastavnika i profesora i pokazivanje deci da sa lažnim diplomama i stvarnim SNS članskim kartama mogu šta god hoće, nego moralno sakaćenje Srbije, upitao je Đilas.

Šta je, ako ne ekonomsko slabljenje Srbije, dodao je, najveća korupcija i najveća inflacija u Evropi, ludačko zaduživanje, rasprodaja prirodnih resursa strancima, četvrto mesto otpozadi u Evropi po kupovnoj moći, propast poljoprivrede, otežavanje rada domaćim i forsiranje stranih firmi. (kraj) is/bdr

Share: