Vučić se priklonio Šapiću

17:44 14. 07. 2024. FoNet | Davor Lukač

BEOGRAD -  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić veruje da ministar Goran Vesić pacovskim kanalima opstruiše napredak Beograda, plaća novinare, vodi ih na žurke, što je pokazao odlukom da gradonačelnik Aleksandar Šapić, koji je izrekao sve te optužbe pre samo deset dana, bude deo državne delegacije u Egiptu, saopštila je danas Stranka slobode i pravde (SSP).

Prema oceni SSP, za razliku od Vučića, premijer Miloš Vučević je za Šapićeve reči, koje Vesića terete za više krivičnih dela, rekao da su dozvoljeni sukob mišljenja i tema za stranačke organe, pa je tako zapravo podržao Vesića, protiv koga još nema istrage.

I dok traje unutarstranački naprednjački rat u kome Vučić udara u klin, a Vučević u ploču, Srbija se davi u nasilju, korupciji i inflaciji. Nije ni čudo, pošto je za sve vučiće, vučeviće, vesiće i šapiće Srbija samo plen koji čerupaju, što se ne može promeniti dok ne promenimo vlast i sistem koji isisava život iz naše otadžbine tako što proganja neistomišljenike, marginalizuje stručnjake, zaboravlja one kojima je podrška potrebna, krade izbore, rasprodaje nacionalne resurse i sarađuje sa kriminalcima, navodi SSP. (kraj) is/dal/bdr

Share: