Zabrinuta sam za Brnabić

22:44 14. 07. 2024. FoNet | Ivica Strnčević

BEOGRAD - Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić odgovorila je Ani Brnabić, koja je optužila elitu u Srbiji i njihove nezavisne medije da svakodnevno promovišu laži koje spinuju, i predsednici Skupštine poručila da je iskreno "zabrinuta da joj je razum potpuno pomućen, ukoliko zaista veruje u to što je napisala".

Godinama sa najviših državnih funkcija, kao i vaš Šef i SNS jurišnici, govorite da smo ološ, šljam, bednici, protuve, bolesnici, lešinari, nacisti, ustaške sluge, izdajnici i strani plaćenici, mrzitelji Srbije i svega srpskog, Kurtijevi izvršioci, Belivukova opozicija i plaćenici mafije, navela je Tepić na društvenoj mreži Iks.

Sram da vas bude. Nama biste sada da pripišete govor mržnje, huškanje i dehumanizaciju. Godinama tražimo da prestanete sa hajkom, da se obuzdate od progona neistomišljenika u Skupštini, u obraćanjima javnosti, u tabloidima i režimskim medijima, da se zaustave medijske fabrike zla i užasavajuća propaganda protiv kritičara režima. Ako zaista verujete u ovo što ste napisali, iskreno sam zabrinuta za vas i da vam je razum potpuno pomućen, napisala je Tepić. (kraj)is/bdr

Share: