Šapić dobro zna šta radi

13:23 10. 09. 2024. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Zeleno-levi front (ZLF) poručio je danas gradonačelniku Beograda Aleksandru Šapiću, povodom njegovog poziva opoziciji da ponudi kadrovsko rešenje za Apoteke Beograd, da među zaposlenima u toj ustanovi "postoji stručan kadar koji odlično razume i zna koji su izazovi" sa kojima suočavaju, pa bi direktor mogao da bude imenovan i iz njihovih redova.

Pre samo par dana ste izjavili: "Urušavanje Apoteka Beograd traje, a koji su razlozi za to, ja se zaista ne razumem. To zašto oni nisu konkurentni sa privatnicima stvarno nemam pojma", podseća u saopštenju ZLF Aleksandra Šapića, uz ocenu da on dobro razume i ima pojma o čemu govori.

"Vi znate da se Apoteke Beograd sistemski urušavaju sa ciljem privatizacije i dalje zarade SNS elite na javnim dobrima i samo i jedino zbog tog cilja urušavate javno zdravstvo čiji su Apoteke Beograd" deo. Da zaista želite da zaustavite propadanje Vi ne bi postavljali svoje ljude ili pozivali opoziciju da postavi 'svoje' već bi za direktora postavili profesionalca", ističe ZLF. (kraj) vip/dj

Share: