ZLF: Šapić degradira Beograd

14:35 08. 10. 2024. FoNet | Milena Vlajić

BEOGRAD - Zeleno-levi front ( ZLF) saopštio je danas, povodom predstavljanja Odluke o boji vozila javnog gradskog prevoza, da je nedopustivo što je gradonačelnikovoj konferenciji za novinare prisustvovao Nenad Milovanović, "protiv koga se vodi postupak za zloupotrebu javne funkcije i koji je na suđenju praktično priznao krivicu”.

U saopštenju ZLF je navedeno da je u aprilu prošle godine ta stranka podnela krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića, šefa njegovog kabineta Nenada Milovanovića, kao i šefa pravne službe Javno komunalnog preduzeća "Naplata prevozne usluge" Srđana Sandića, u vezi sa raskidom ugovora grada sa kompanijom Kentkart.

"Osoba koja je pre samo godinu dana nameštala tender i protiv koje je podneto više krivičnih prijava, čak i od samog gradonačelnika, danas je bio na predstavljanju novih boja gradskih autobusa. On je na prvom ročištu priznao krivicu, ali da Šapić o tome ništa nije znao. Očigledno laže", izjavila je gradska odbornica Natalija Stojmenović. (kraj) vip/mv/mk

Share: