Ukinuću "Sokolovo oko"

13:03 14. 12. 2023. FoNet | Miloš Janković

BEOGRAD - Kandidat Narodne stranke za gradonačelnika Beograda Vladimir Gajić izjavio je da će ta partija dati ključan doprinos u pobedi opozicije na beogradskim izborima i da će potom iskoreniti korupciju u gradskoj upravi, poboljšati saobraćaj i javni prevoz, smanjiti zagađenje i obračunati se sa kriminalom, saopštila je danas Narodna stranka.

"Glasajte za Narodnu stranku - broj sedam na beogradskim izborima, broj 11 na republičkim izborima i broj 10 na pokrajinskim izborima u Vojvodini. Garantujem da ću ukinuću protivzakonit sistem ’Oko sokolovo’. Osnovaću antikorupcijsko telo u glavnom gradu, izgradićemo kanalizaciju, a Beograd će konačno dobiti operu", rekao je Gajić televiziji N1.

Gajić je istakao da je kratkoročno rešenje za smanjenje gužvi u Beogradu povećanje broja žutih traka, usklađivanje semafora i uspostavljanje „zelenih talasa“, izgradnja kružnih tokova koji ubrzavaju saobraćaj, a dugoročno rešenje je izgradnja još po jednog mosta preko Dunava i Save i izgradnja unutrašnjeg magistralnog prstena. (kraj) mjj/dj

Ceo tekst dostupan je korisnicma FoNetovog servisa vesti.

Share: