Kovid služi za krađu izbora!

21:18 24. 08. 2020. FoNet | Ivica Strnčević

Šarlot - Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas u obraćanju delegatima na konvenciji Republikanske stranke, nakon što je ozvaničena njegova nominacija, da bi u novembru mogao da se suči sa "nameštenim izborima".

Iako je predviđeno da se Tramp delegatima obrati tek na kraju prvog radnog dana, on je odlučio da pošalje poruku nedugo nakon što je zvanično izglasano da će on biti predsednički kandidat republikanaca.

On je ponovio da bi glasanje poštom, koje će ove godine zbog pandemije kovida-19 biti masovno, moglo da dovede do velike prevare.

"Jedini način da nam uzmu ove izbore je da oni budu namešteni. Pobednici ćemo biti mi", poručio je Tramp, prenosi Rojters.

On je istakao da su odluke nekih saveznih država o potpunom zatvaranju, kao i mere koje su predlagali zdravstveni zvaničnci, bili pokušaji da se izazivanjem nezadovoljstva ljudi utiče na novembarske izbore.

"Oni su koristili i koriste pandemiju kovida da bi ukrali izbore. Koriste kovid da američkom narodu, svim našim ljdima, ukradu slobodne i poštene izbore", kazao je Tramp. (kraj) is

Share: