Zataškan šverc cigareta

17:40 14. 11. 2020. FoNet | Jadranka Stanimirović

Podgorica - Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić saopštio je u subotu da je policija dan pre u mestu Dapsići kod Berana presrela kamion sa švercovanim cigaretama, ali javnost nije obaveštena, kako bi akcija mogla da bude zataškana i nastavljen šverc koji u Crnoj Gori cveta 25 godina, pišu Vijesti.

On je na konferenciji za novinare pokazao snimak kamiona i policijske akcije, rekvši da je snimak dobio sa "nepotkupljivih adresa" i da su to poslali odgovorni ljudi koji se, iz raniji iskustava, plaše da će se to zataškati.

"Juče je u mestu Dapsići kod Berana jedna patrola policija presrela kamion koji je krenuo iz Podgorice i koji je švercovao cigarete. Policajci su odradili posao profesionalno i, za razliku od mnogih drugih akcija policije, koje su veoma nepopularne, gde hvataju decu koji slikaju trobojke i kapelu na Lovćenu i to odmah distribuirarju, u ovom slučaju gde treba dominanto pohvaliti te odgovorne policajce - mi nemamo nikakave informacije i niti bilo kakvo obaveštenje", rekao je Mandić. (kraj) js/dpv

Share: