Kvaka 23

Najava novog izdanja serijala Kvaka 23

Podrška bez osude

26. 02. 2022. 13:09 | FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Stav Srbije da podržava teritorijalni integritet Ukrajine, ali i njene odluke da eksplicitno ne osudi Rusiju za napad na tu zemlju, niti da se pridruži medjunarodnim sankcijama Moskvi, centralne su teme razgovora sa profesorom Filozofskog fakulteta u Beogradu, Nikolom Samardžićem, gostom FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o odnosu Srbije prema ukrajinskoj krizi govore Nemanja Todorović Štuplija sa portala Evropski Zapadni Balkan (EWB) i Vuk Vuksanović iz Beogradskog centra za bezbednosnu politiku.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, u prvom ovogodišnjem izdanju serijala Kvaka 23, biće u multimedijalnom formatu u nedelju objavljen na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Share: