Kvaka 23

Najava novog izdanja serijala Kvaka 23

Neizvesnost umesto stabilnosti

09. 04. 2022. 11:23 | FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Da li je Srbija morala da se nađe između čekića i nakovnja Zapada i Istoka zbog ruske invazije na Ukrajinu, da li je dospela na naplatu politika sedenja na dve stolice i da li smo posle izbora, umesto obećane stabilnosti, ušli u veliku neizvesnost, neka su od pitanja za profesora Pravnog fakuleta Borisa Begovića, gosta FoNetog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o odnosu Evropske unije prema Srbiji i eventualnom uvodjenju sankcija Moskvi govore Dušan Spasojević, profesor Fakulteta političkih nauka i Natan Albahari iz Pokreta slobodnih građana.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće u nedelju objavljen u multimedijalnom formatu na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Share: