Promo

Počele prijave za startap akcelerator Univerzum

Šansa za dobre biznis ideje

18. 10. 2021. 14:58 | FoNet

BEOGRAD - Konkurs za učestvovanje u mentorskom programu Univerziteta u Beogradu i kompanije Mozzart otvoren je do 17. novembra, prijavom preko sajta Univerzum.info.

Za program je obezbeđen investicioni fond od 25.000 evra.

Mnogi startapovi maštaju o vrtoglavom rastu i razvoju svojih biznis ideja, univerzumu šansa i prilika za investicije.

Njihovi snovi mogu postati java jer su Univerzitet u Beogradu i kompanija Mozzart pokrenuli startap akcelerator Univerzum koji će kroz mentorski program pomoći preduzetnicima u realizaciji njihovih inovativnih ideja u svim fazama razvoja.

Prijave za program traju do 17. novembra, popunjavanjem onlibe upitnika.

Timovi sa najboljim startap idejama imaće priliiku i da besplatno koriste coworking prostor u centru Beograd, ali i dobiju investiciju! Kompanija Mozzart je za ovaj startap akcelerator odvojila fond od 25.000 evra.

Misija projekta je da obezbedi neophodne veštine i alate, najbolju biznis edukaciju tima stručnjaka iz zemlje i sveta koji će svojom ekspertizom pomoći u daljem rastu i razvoju starapova. Odabrani stručni mentori pomoći će timovima na razvojnom putu i biti neophodna podrška kroz sve početničke izazove.

Organizatori navode da traže timove i kompanije sa originalnim proizvodom ili uslugom, koji žele da razvijaju svoju ideju, vođeni inovativnim i preduzetničkim duhom. (kraj) dep

Share: