Svet

Srbija

Reels

Drugi vide, naši ćute

Svako od međunarodnih posmatrača video je krađu, a zašto onda naše institucije ćute?, izjavio je za Fonet funkcioner Zeleno-levog fronta Radomir Lazović.
Vidi sve
Alarmantan problem
Alarmantan problem
Da bi se smanjilo zagađenje u Beogradu, potrebno je postaviti od 3.000 do 5.000 energetski neutralnih uređaja za pročišćavanje vazduha na lokacijama na kojima se ljudi najviše zadržavaju, poput onih ispred Tržnog centra Ušće, rekao je FoNetu profesor Instituta “Mihajlo Pupin” Aleksandar Rodić.
/
Kultura u mehuru
Kultura u mehuru
Kulturni program u medijima prati mali krug izuzetno lojalne publike, izjavila je FoNetu novinarka Radio Beograda 2 Ana Vučković Denčić, napominjući da medijski sadržaj o kulturi ne mora nužno da bude neisplativ.
/
PRESSEK nedelje
PRESSEK nedelje
Pregled najvažnijih događaja u Srbiji od 19. do 26. februara 2024. godine. Proizvodnja Novinska agencija FoNet. Novinarka Tamara Skrozza, ton Mirjana Nikolić.
/
Praksa podložna manipulaciji
Praksa podložna manipulaciji
Zbog nepostojanja jedinstvenih protokola i pravilnika o radu hitne medicinske pomoći, često dolazi do propusta u radu i zloupotreba, tako da je pacijentima neretko uskraćena pomoć, rekao je FoNetu predsednik pokreta “Pravo na život Meri”, Dejan Zejnula.
/