Trening pred Irsku

21:20 23. 03. 2021. FoNet

BEOGRAD - Fudbalska reprezentacija Srbije, pod vođstvom novog selektora Dragana Stojkovića Piksija, održala je danas trening u okviru priprema za prvo kolo kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a prvu utakmicu igraju već sutra u Beogradu, protiv selekcije Republike Irske.

Selektor Stojković i novi kapiten reprezentacije Dušan Tadić danas su održali konferenciju za medije, na kojoj je Stojković rekao da je fokusiran na svoj tim i svoje igrače, a ne na to koliko su poznati reprezentativci Irske.

"Znam dovoljno o toj reprezentaciji, znam ono što jedan trener treba da zna, a što je dovoljno da prenesem igračima u taktičkom smislu", izjavio je Stojković i naglasio da veoma poštuje tim Irske.

Posle Irske, nacionalna selekcija Srbije u subotu, 27. marta, ugošćuje reprezentaciju Portugalije. Zatim, srpska reprezentacija putuje u Baku, na meč sa selekcijom Azerbejdžana. 

Stojković sutra debituje u ulozi selektora i od njega se očekuje da reprezentaciju odvede na Svetsko prvenstvo koje se održava u Kataru 2022. godine. (kraj) dep

Share: