Zvezda slavi titulu

23:56 29. 04. 2021. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde večeras su, četiri kola pre kraja prvenstva, obezbedili četvrtu uzastopnu šampionsku titulu pošto su u derbiju 34. kola Superlige autogolom Siniše Sančanina savladali Vojvodinu 1:0 (1:0).

Slavlje se, kako prenose beogradski mediji, sa stadiona prenelo u svlačionicu, uz pesmu i trubače, a predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović čestitao je igračima, članovima stručnog štaba i upravi kluba četvrtu uzastopnu titulu prvaka Srbije i ocenio da je ispisana istorija kluba.

"Naš tim je na čelu sa šefom stručnog štaba Dejanom Stankovićem ispisao istoriju kluba, osvojena je i četvrta uzastopna titula i još jednom prikazana dominacija u domaćem prvenstvu", rekao je Mijailović.On je, kako se navodi na zvaničnom sajtu Crvene zvezde, rekao da je "još jednom prikazana dominacija u domaćem prvenstvu" i da je Zvezda "posvećenim radom i požrtvovanošću" stiga do zacrtanog cilja s početka priprema za sezonu 2020/2021.

"Bodovna prednost i činjenica da je titula obezbeđena već sad pokazatelji su načina na koji je ekipa radila tokom cele sezone. Izuzetno srećan zbog činjenice da je Dejan Stanković, koji je Zvezdino dete, ostvario ovako veliki uspeh i upisao se i kao trener zlatnim slovima u istoriju kluba", istakao je Mijailović povodom 32. titule koju je Zvezda osvojila u domaćem prvenstvu.

Predsednik FK Crvena zvezda ocenio je da su igrači bili "na vrhunskom nivou i pored nedostatka podrške sa tribina". (kraj) vip/dpv

Share: