Lazetić vodi TSC

15:48 30. 11. 2021. FoNet

BEOGRAD - Novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba TSC Žarko Lazetić predstavljen je danas u Bačkoj Topoli i tom prilikom izrazio je zadovoljstvo što će ubuduće voditi prvi tim ovog superligaša.

„Imam ogromnu motivaciju da sa igračima i članovima stručnog štaba učinim sve da klub izađe iz krize u kojoj se trenutno nalazi. Prvi utisci su impresivni, od stadiona i uslova na Akademiji do igrača koji imaju kvalitet. Pomoći ćemo im da povrate samopouzdanje posle serije loših rezultata i na terenu pokažu šta stvarno umeju“ kazao je Lazetić.

On je potvrdio da je sa TSC-om bio dugo u kontaktu i da se raduje što su uspeli da se dogovore.

„TSC je klub u kome svaki trener u Srbiji ima želju da radi. Verujem da je ovo početak plodonosne i obostrano uspešne saradnje“, dodao je Lazetić.

Generalni direktor kluba Sabolč Palađi je istakao da je Žarko Lazetić trener koga u TSC-u prate već godinu dana i da je veoma srećan što su uspeli da ga dovedu na mesto šefa stručnog štaba.

„Lazetić je mlad i ambiciozan trener sa dobrom vizijom i jasnim ciljevima koji se poklapaju sa namerama naše ekipe. Verujem da smo doneli pravu odluku njegovim dovođenjem na ovu poziciju. Čestitam mu i želim mu mnogo sreće, a da u našem klubu ostvari i svoje lične ciljeve, kao i ciljeve kluba. Za to ćemo mu dati dovoljno vremena“, istakao je Palađi.

Lazetić će klub voditi na sutrašnjoj utakmici osmine finala Kupa Srbije protiv lazarevačke Kolubare. (kraj) dep

Share: