Težak poraz Partizana

20:53 10. 03. 2022. FoNet/Twitter @Sportcomm2 | Ivica Strnčević

BEOGRAD - U prvoj utakmici osmine finala Lige konferencija fudbaleri Partizana izgubili su večeras u Beogradu od Fejenorda sa 5:2 (1:1) i praktično su eliminisani iz tog takmičenja.

Pre početka susreta navijači Partizana su priredili vatromet, a potom je na terenu viđen vatromet golova, koji je crno-bele ostavio bez šansi da se probiju među osam najboljih timova u Ligi konferencija.

Partizan je dobro počeo utakmicu i poveo je već u 13. minutu golom Natha, koji se tom prilikom povredio, što je bio veliki hendikep za naš tim, pogotovo što je bio i bez suspendovanog najboljeg strelca Rikarda Gomeša.Sedam minuta kasnije Fejenord je izjednačio pogotkom Tornstre, pa se na poluvreme otišlo nerešenim rezultatom.

U prvom minutu nastavka Nemanja Jović je ponovo doveo Partizan u vođstvo, a nakon toga je usledio potop crno-belih, jer je Fejenord do kraja postigao četiri gola.

Na 2:2 je izjednačio Desers u 51. minutu, Holanđani su prvi put poveli u 64. minutu golom Gertruide, a ubedljivu pobedu bivšeg prvaka Evrope potvrdili su Sinistera u 71. i Tornstra svojim drugim pogotkom u 77. minutu.

Revanš je na programu narednog četvrtka. (kraj) is/dpv

Share: