Utakmica TSC - IMT

22:09 20. 07. 2024. FoNet | desk

BEOGRAD - Fudbaleri TSC iz Bačke Topole će u nedelju na svom stadionu TSC Arena od 19.30hdočeati ekipu novobeogradskog IMT u prvoj utakmici nove sezone Superlige Srbije.

Novi šef stručnog štaba Dean Klafurić, koji je tim preuzeo pre tri nedelje i odradio deo priprema sa njima,  izrazio je zadovoljstvo početkom saradnje.

Klafurić je podsetio da je IMT za sada nepoznanica, jer je promenio trenera i nekoliko igrača, tako da je plan da se TSC  fokusira na svoju igru: „Kao domaćini želimo da nametnemo svoj stil igre i da utakmicu što je ranije moguće usmerimo na svoj mlin“ rekao je on.

Novi trener TSC-a je kazao da ciljevi ekipe ostaju isti:“ Želimo da se ponovo plasiramo u Evropu,  daćemo sve od sebe da tamo ostvarimo neku pobedu i osvojimo više bodova nego prošle sezone“, poručio je Klafurić.

Utakmica prvog kola Superlige TSC – IMT igraće se u nedelju 21. jula, od 19.30h, na stadionu TSC Arena u Bačkoj Topoli, direktan prenos obezbeđen je na kanalu Arena Premium 2.

FK TSC je sezonu 2023/24 završio na trećem mestu sa 75 osvojenih bodova iz 22 pobede, 9 remija i 6 izgubljenih mečeva. (kraj) dep/mk

Share: