Muke po Vladi

11:40 25. 07. 2020. FoNet | Danica Vučenić, Tamara Skrozza

BEOGRAD - Zašto se odugovlači sa formiranjem nove Vlade, imajući u vidu da je SNS osvojila dve trećine mandata i u čemu je tačno problem sa SPS, čiji je lider otvoreno pokazao lojalnost Aleksandru vučiću, centralna su pitanja FoNetovog serijala Kvaka 23, u kojem će u nedelju sa novinarkom Dalicom Vučenić razgovarati profesor FPN Nebojša Vladisavljević.

U uvodnom tematskom prilogu novinarke Tamare Skrozza o ovim temama govore Pavle Grbović iz Pokreta slobodnih građana i Miroslav Aleksić iz Narodne stranke.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće u multimedijalnom formatu objavljen na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i na portalu TV vesti FoNeta (www.fonetweb.tv).

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti i u svojim redovnim agencijskim servisima vesti, kao i u zasebnoj rubrici Kvaka 23 na sajtu www.fonet.rs. (kraj) def

Share: