Alibi za nečinjenje

12:45 19. 03. 2022. FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Da li je Privremeno nadzorno telo za praćenje medija u izbornoj kampanji alibi za nečinjenje Regulatornog tela za elektronske medije koje toleriše fukcionersku kampanju Aleksandra Vučića i tako mu daje ogromnu prednost nad ostalim akterima izbora, jedno je od pitanja za medijskog stučnjaka Radeta Veljanovskog, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

Sastavni deo razgovora sa Veljanovskim koji predsedava Privremenim nadzornim telom je i uvodni prilog urednice FoNeta Tamare Skrozza u kojem o neravnopravnim i nefer predizbornim uslovima govore Raša Nedeljkov iz organizacije Crta i Zlatko Minić iz Transparentnosti Srbija.

Studijski intervju, zajedno sa tematskim prilogom, biće u nedelju objavljen u multimedijalnom formatu na portalu www.kvaka23.rs i na istoimenom YouTube kanalu.

Integralna verzija biće distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

 

Share: