Društvo nasilja

10:53 16. 09. 2023. FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Da li je Srbija postala društvo nasilja, fizičkog, verbalnog, političkog, institucionalnog, medijskog, urbanističkog, nasilja u sportu, korporativnog i porodičnog, gde su njegovi uzroci i da li i kakav lek postoji protiv ove socijalne patologije, neka su od pitanja za prsihologa Žarka Trebješanina, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovoj temi govore Dragan Popović iz Centra praktične politike i pisac i muzičar Marko Šelić Marčelo.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Share: