Šansa, pretnja i šteta

11:58 23. 09. 2023. FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Da li je najavljena promena načina pristupanja EU dobra ili loša vest za Srbiju, koliko su ozbiljne pretnje sankcijama zbog ćorsokata u dijalogu o Kosovu, a kolika je šteta zbog neusklađivanja Beograda sa spoljnom politikom Unije prema Moskvi, neka su od pitanja za Natašu Dragojlović iz Nacionalnog konventa o EU, gošću serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore Nataša Vučković iz Centra za demokratiju i Naim Leo Beširi iz Instituta za evropske poslove.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Twitter, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Share: