Institucije ili ulica

13:33 13. 01. 2024. FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Da li će i kako Srbija izaći iz postizborne krize, da li je do njenog raspleta moguće doći u institucijama, političkim dogovorom ili na ulici, neka su od pitanja za profesora Ustavnog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu, Tanasija Marinkovića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temema govore Djordje Vukadinović iz Nove srpske politicke misli i Dragan Popović iz Centra praktične politike.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

 

Share: