Cena zaoštrene retorike

13:19 27. 01. 2024. FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Ko će platiti ceh zbog toga što Aleksandar Vučić evropske zvaničnike koji traže međunarodnu istragu o izbornim nepravilnostima i kritikuju njegovu politiku naziva mrziteljima i kako treba shvatiti poruku Brisela da EU želi Srbiju u članstvu, ali ne po svaku cenu, neka su od pitanja za analitičara Srđana Cvijića, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

U uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza o ovim temama govore Strahinja Subotić iz Centra za evropske politike i Nataša Dragojlović, politikološkinja.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Share: