Oktroisana država

11:18 27. 07. 2024. FoNet | Zoran Sekulić

BEOGRAD - Da li Srbija prerasta u oktroisanu državu, u režiji osione vlasti, predvođene jednim čovekom koji je spreman na sve zarad što dužeg samovoljnog upravljanja zemljom, da li je opozicija dorasla istorijskom zadatku političke promene ili su građani prepušteni sami sebi, pitanja su za predsednika SSP Dragana Đilasa, gosta FoNetovog serijala Kvaka 23.

O tome kako je i zašto slučaj litijum postao tema svih tema, u uvodnom prilogu urednice FoNeta Tamare Skrozza govore predsednik Stranke Srbija centar, narodni poslanik Zdravko Ponoš i kopredsednik Zeleno-levog fronta, takođe narodni poslanik Radimir Lazović.

Integralna verzija biće u nedelju distribuirana i mreži lokalnih TV stanica i portala u Srbiji, dok će petominutni izvodi iz intervjua i tematski prilog biti zasebno objavljeni na društvenim mrežama Facebook i Iks, kao i u rubrici Kvaka 23 na portalu www.fonet.rs.

Podkast verzija emisije biće dostupna na portalu www.fonet.rs i stranicama Kvaka 23 na društvenim mrežama Fejsbuk i Iks.

FoNet će pisane verzije intervjua i tematskog priloga, zajedno sa video, audio klipovima i fotografijama, objaviti u svojim redovnim agencijskim servisima vesti. (kraj) def

Share: