Vlast zataškava aferu Krušik

20:41 17. 09. 2020. FoNet | Velimir Ilić

Beograd - Nevladina organizacija Građanski otpor ocnila je danas da, ni godinu dana od otkrivanja afere Krušik "optužnica još nije podignuta, a naprednjačka vlast zataškava čitavu aferu", dok i dalje traje suspenzija s posla uzbunjivača Aleksandra Obradovića koji je ukazao na korupciju.

"Prošlo je tačno godinu dana od hapšenja uzbunjivača Aleksandra Obradovića zbog otkrivanja koruptivnih i štetnih ugovora o prodaji oružja iz fabrike Krušik. Njegov boravak u zatvoru bio je tajna tokom skoro mesec dana", navodi u saopštenju Građanski otpor i podseća "da je tek nakon burne reakcije javnosti i protesta ispred Centralnog zatvora, Aleksandar prebačen u kućni pritvor u trajanju od tri meseca".

I danas traje njegova suspenzija s posla u fabrici Krušik, optužnica još nije podignuta, a naprednjačka vlast zataškava čitavu aferu, navodi Građanski otpor ukazujući da istovremeno "ljudi koji su uništili namensku industriju i nastavljaju da zloupotrebljavaju već uveliko devastirane institucije države, slobodno šetaju i nesmetano obavljaju svoje kriminalne aktivnosti". (kraj) vip/dpv

Share: