Promo cene ulaznica za Exit

13:34 08. 06. 2021.

NOVI SAD - Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala biće održana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvrdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena, danas u podne je pušten u prodaju ograničen kontigent jednodnevnih ulaznica, po poklon ceni od 1.990 dinara.

U prodaji je trenutno ograničen kontigent ulaznica za EXIT festival 2021 po promo ceni od 6.990 dinara i uz uštedu od 40 odsto u odnosu na konačnu cenu.

Sve ulaznice kupljene za EXIT 2020. važe za ovogodišnji festival, navodi se u saopštenju.

Ovog leta dve kultne bine svetske elektronske scene – Exitove mts Dance Arena i No Sleep Novi Sad doneće potpuno novu dimenziju festivalskog iskustva, najavili su organizatori.

Amelie Lens, Maceo Plex, Tijana T, Magdalena i Andrew Meller su nova, upravo potvrđena imena na mts Dance Areni, a Patrice Bäumel, Agents Of Time, Farrago, Adiel i Roman Flügel na epicentru progresivne elektronike No Sleep Novi Sad bini.

Svi oni pridružuju se nizu brojnih svetskih i regionalnih zvezda kao što su David Guetta, DJ Snake, Tyga, Robin Schulz, Asaf Avidan, Paul Van Dyk, Sabaton, Honey Dijon, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Artbat, Hot Since 82, Sheck Wes, Topic, Satori, Meduza, Denis Sulta, Amira Medunjanin, Laibach i stotine drugih koji su ranije potvrdili svoj dolazak na proslavu 20. godišnjice EXIT festivala, dodaje se u saopštenju.

Svoje potpune programe objavljuju i kultni Urban Bug i Gaia Experiement Trance, čime se predstavlja ukupno više od 100 novih izvođača potvrđenih za Exitov jubilej.

Vodeći srpski muzički festivali su nedavno predstavili protokol, kreiran u skladu s poslednjim naučnim istraživanjima širom Evrope, koja potvrđuju da je, uz određena ograničenja ulaska na događaje, rizik od širenja zaraze gotovo zanemarljiv.

Protokol predviđa da će na festivale moći da uđu oni koji su vakcinisani, imaju potvrdu da su preležali kovid-19, koji poseduju negativan PCR ili antigenski test, čime će ova okupljanja biti jedna od najbezbednijih.

Krizni štab se pozitivno izjasnio o protokolu, i predvideo povratak manifestacija od 21. juna, pod uslovom da je najmanje 50 odsto punoletnih građana vakcinisano do tog datuma, uz dalje poboljšanje epidemiološke situacije.

Potpuni raspored po danima nalazi se na zvaničnom sajtu festivala, gde će pravovremeno biti objavljena sva moguća pomeranja nastupa s jednog datuma na drugi, kao što je, na primer, pomeranje nastupa grupe Sabaton na petak, 9. jula. (kraj) vip/ivt/dj

Share: