Isti pred Bogom

10:23 25. 07. 2021. Blic

BEOGRAD - Biznismen Bogoljub Karić u ime svoje porodice, zajedno sa braćom Zoranom i Draganom, čestitao je lično rođendan patrijarhu srpskom Porfiriju. Karići su njegovoj svetosti uručili poklon i poželeli dobro zdravlje, a snimak su podelili na Fejsbuku.

"Imali smo čast i zadovoljstvo da njegovoj svetosti patrijarhu Srpske pravoslavne crkve gospodinu Porfiriju čestitamo rođendan. Ta čast, ispred cele naše familije Karić, pripala je meni i mojoj braći, Zoranu i Draganu. Poželeli smo našem patrijarhu, dobro zdravlje, da istraje u svojim ciljevima na dobrobit vernika i svih gradjana Srbije", napisao je Bogoljub Karić.

Karić je objasnio da su on i njegova porodica rasli u multinacionalnoj sredini, i da su tada živeli srećno i sa komšijama katolicima, muslimanima i pravoslavcima.

Naša deca danas u celom svetu neguju tradiciju poštovanja prema svim ljudima, poštovanje vere i značaj porodice, što morate priznati je u ovom vremenu jako teško. Važno je sačuvati tradiciju i u ovom vremenu spojiti nekoliko generacija, napisao je Karić.

Share: