Policija čuva Tempo

22:25 22. 04. 2022. FoNet/021.rs | Desk

NOVI SAD - Izgoreli supermarket Tempo u Novom Sadu danas čuva veći broj radnika obezbeđenja, a prisutna je i policija, dok se u okolini nalazi grupa građana koji se nadaju da će ih pustiti da odnesu preostalu robu, preneo je portal 021.

U Tekelijinoj ulici kod ovog trgovinskog objekta su primetni i tragovi haosa koji se dogodio u četvrtak popodne, kada je veća grupa ljudi ulazila i masovno odnosila hranu, piće, kozmetiku, odeću, obuću i druge stvari koje nije uništila vatra u decembru prošle godine.

Reporter 021.rs je zatekao velike količine smeća koje je ostalo razbacano po travi i asfaltiranim površinama, kao i ostavljena kolica iz marketa. Za to vreme, obezbeđenje obilazi ovaj prostor, a sa strane stoje građani, koji se nadaju da će ih pustiti da ponovo uđu i pokupe stvari - koje su ostale sa zadnje strane objekta, gde je magacin, ili u otvorenom prostoru gde se obavljao istovar i utovar.

Kako su za 021.rs isričali ovi ljudi, oni su došli u četvrtak, kao i danas, jer su preko društvenih mreža, fejsbuka i vibera, dobili poruku da se roba može odneti jer više nije za prodaju i ne treba vlasniku Tempa. (kraj) dep/dpv

Share: