Hapšenje zbog napada na dečake

16:39 10. 01. 2024. FoNet | Leposava Čolić

VUKOVAR - U Opštinsko državno tužilaštvo u Vukovaru danas su počela privođenja muškaraca koji se dovode u vezu s premlaćivanjem grupe dečaka u Vukovaru, prenosi Jutarnji list.

Kako nezvanično saznaje Jutarnji list, još jedna osoba je uhapšena i privedena u policijsku stanicu Vukovar zbog sumnje da je učestvovala u brutalnom napadu na grupu petnaestogodišnjaka u centru Vukovara u subotu uveče.

Portparol Dragoslav Živković rekao je da policija radi na otkrivanju svih okolnosti i izvršioca tog incidenta.

Ukupno su uhapšena četiri muškarca koji se dovode u vezu s napadom na maloletnike u Vukovaru, a jednom od njih, dvadesettrogodišnjaku, uz krivičnu prijavu za učestvovanje u tuči određen je jednomesečni istražni zatvor.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od uhapšenih bio je i u grupi BBB koji su letos uhapšeni u Grčkoj zbog učestvovanja u neredima i sukobima s navijačima AEK, tokom kojih je jedan domaći navijač preminuo.

Oko 14 sati Policijska uprava vukovarsko-sremska objavila je saopštenje u kojem ističe da je dosadašnjom kriminalističkom obradom nad trojicom privedenih muškaraca od 24, 22 i 20 godina utvrđena sumnja da su 6. januara u Vukovaru učestvovali u tuči i naneli povrede šestorici maloletnika.

Share: