Nikad više s Lečićem

17:29 23. 03. 2021. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Glumica Mirjana Karanović poručila je danas, da u znak protesta zbog afere Štajnfeld-Lečić, ubuduće neće da igra predstave sa Branislavom Lečićem, koga je Štajnfeld optužila za silovanje.

"Poštovani, obaveštavam vas da odbijam da igram sa Branislavom Lečić u predstavi 'Mamu mu je*em ko je prvi počeo', u znak protesta zbog njegovog ponašanja prema koleginici Danijeli Štajnfeld", objavila je Karanović na društvenim mrežama.

Ona u poruci navodi kako se to "odnosi i na sve eventualne buduće predstave sa istim glumcem".

"Spremna sam da predstavu igram ukoliko se odlučite da ga zameni drugi glumac", poručila je Mirjana Karanović na Instagramu.

Glimica Danijela Štajnfeld, koja poslednjih nekoliko godina živi u Americi, optužila je kolegu Branisalva Lečića za silovanje i o tome dala izjavu tužilaštvu u Beogradu, a u intervjuu za Insajder navela kako je njena odluka da o tome javno govori pitanje društvene odgovornosti. 

"Kada se pojavio slučaj žrtava Mike Aleksića u javnosti, Branislav Lečić je smislio da bude veliki aktivista protiv seksualnih zločina. U momentu kada je on pozvao bivše učenike škole Mike Aleksića da uđu u njegovu glumačku školu, to je prelilo kap. Ja sam razumela da to sada više nije pitanje šta će se sa mnom desiti u momentu kada progovorim, ovo je pitanje moje društvene odgovornosti", rekla je Štajnfeld za Insajder. (kraj) vip/dpv

Share: