Beti i prijatelji

15:10 19. 12. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Tradicionalni koncert ‘’Beti Đorđević i prijatelji’’ biće održan u četvrtak, 22. decembar u 20 časova u klubu Božidarac.

Beti Đorđević sa svojim fantastičnim glasom čini nebrojene slušaoce da se osećaju dirnuto i pomaknuto što je retkost da se vidi na današnjoj muzičkoj sceni.

Planirano je da publiku odvede u raskoš opusa hitova nastalih u drugoj polovini dvadestog veka sa fokusom na stvaralaštvo sedamdesetih godina ali i nove hitove.

Tokom svoje bogate karijere ostaće prepoznatljiva po šlagerima i naravno vanvremenskom hitu ‘’Počnimo ljubav ispočetka’’ koji očekuje i publiku u Božidarcu.

Takođe, osim posebnog repetoara za ovu muzičku retrospektivu, izvešće i neke zaboravljene domaće i strane hitove koji će pokrenuti publiku i spremiti ih za prazičnu groznicu koja kreće da se širi Beogradom.

’Ova godina je trebalo da bude godina oporovaka nakon Kovida ali nažalost svet su zadesili novi izazovi kao što su rat, energetska kriza, inflacija i priča o teškoj godini koja je pred nama. Mi kao ustanova želimo da pružimo sugrađanima i sugrađanka da na momenat osete drugačiju i prazničnu atmosferu ali i da verujemo da će sledeća godina biti bolja za sve nas. Osećaj intimnosti koji ova sjajna džez i soul pevačica ume da stvori na svojim nastupima biće savršena prilika da zatvorimo programsku godinu i da se zahvalimo publici Božidarca’’, rekao je direktor Božidarca Vladimir Kljajić.

Uvod u koncert Beti Đorđević daće fantastičan hor Kralj Petar Prvi pod vođstvom umetničkog rukovodioca, dirigenta i kompozitora Đorđa Perovića. Ovaj mešoviti hor je pripremio program sastavljen od evergina i šlagerskih numera.

Na koncertu će nastupiti i hor Kralj Petar Prvi, a ulaz je slobodan. (kraj) dep/dj

Share: