Foto Bazaar

14:58 27. 04. 2023. FoNet | Boris Drenča

BEOGRAD - Kolektivna izložba fotografija BPM 2023 biće otvorena u četvrtak, 27. aprila, u 19 sati u izložbenom prostoru KvArt BW u Galeriji, kao deo zvaničnog programa ovogodišnjeg Beogradskog festivala fotografije.

Beogradski mesec fotografije počeo je s radom 2016. godine i predstavlja najveći festival tog tipa u Srbiji.

Ljubitelji fotografije će i ove godine imati priliku da u okviru festivala posete različite izložbe međunarodnih i domaćih autora na više od 20 lokacija u gradu.  

Tema ovogodišnjeg izdanja je Kolorama, a odnosi se na džinovske folije u boji koje je kompanija Kodak izlagala na Grand Central terminalu u Njujorku u drugoj polovini prošlog veka.

U okviru ovogodišnjeg programa u izložbenom prostoru KvArt BW biće predstavljena kolektivna izložba fotografija BPM 2023: Foto Bazaar.

Izložba je prodajnog karaktera, a njen cilj jeste pružiti priliku autorima da prezentuju svoj rad u galerijskom prostoru u okviru festivala, a ljubiteljima fotografije omogućiti da obogate svoje domove autentičnim umetničkim delima. Belgrade Waterfront se na ovaj način trudi da kulturni život prestonice podigne na viši nivo. (kraj) bdr

Izložba će biti otvorena do 6. maja, a radno vreme galerije KvArt BW je svakog dana od 11 do 19 časova.

Ulaz na izložbu je slobodan.

Share: