Matine žurke u Parku skulptura

12:18 27. 06. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Muzej Jugoslavije i DJ Marko Milošević aka MKDSL priređuju Kluboslavija matine žurku u četvrtak, 29. juna od 17 časova, u muzejskom Parku skulptura. Ulaz je slobodan!

Šta se desi kada se spoji klabing i Jugoslavija? Kluboslavija – projekat Marka Miloševića, poznatog i kao MKDSL (Mama Kaže Da Sam Lep), koji se bavi klupskom revitalizacijom pesama iz jugoslovenskog perioda. Vreme i žanr nisu važni, tako da se u setovima nalaze pop, fank, nju vejv, disko, elektro, rok i šlager biseri, a provuku se i narodna, etno, folk i dens blaga.

„Nisam muzički rasista.” – drag je citat Marka Miloševića, koji koristi svojih 25 godina iskustva u muzičkoj produkciji da tim pesmama na licu mesta nađe odgovarajući densflor puls. Marko će nekim svojim miksevima iznenaditi, nasmejati, nekim možda i rastužiti, ali svakako neće biti ravnodušnosti uz ritmove Kluboslavije.

Ovaj događaj će otvoriti sezonu matine žurki u Parku skulptura Muzeja Jugoslavije, koje su već prepoznatljivo mesto okupljanja i dobre zabave u letnjim mesecima u Beogradu. (kraj) dep/mk

Share: