FIlm „3211“ oduševio publiku

13:45 20. 09. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Dve premijere muzičkog filma „3211” održane su u mts Dvorani i bioskopu Cineplexx Galerija Beograd,.

Dobra energija koja je vladala satima pre početka svečanih projekcija rezultirala je ovacijama i usklicima kojima su autorska i glumačka ekipa nagrađeni nakon filma!

Crevenim tepihom mts Dvorane prodefilovale brojne ličnosti iz javnog života i sa muzičke scene, dajući podršku Rasti i filmu „3211”. Među njima su Mili, Andrija Jo, Cvija, Edita Aradinović, Teodora Džehverović, Voyage, Relja Despotović (Crni Cerak) Amna, Vesna Dedić i mnogi drugi, a brojni predstavnici medija imali su mogućnost da zabeleže svaki glamurozni detalj premijere. Reditelji filma, Danilo Bećković i Andrijana Stojković takođe su pozdravili publiku, a najveći aplauz doživeo je glavni glumac, Stefan Đurić Rasta.

Po završetku filma, prepunom velikom salom mts Dvorane orio se glasan aplauz, nakon što su se svi koji učestvovali u stvaranju filma, poklonili pred publikom.

Posle prve projekcije, deo ekipe na čelu sa Stefanom Đurićem Rastom i Milijem, otišao je u bioskop Cineplexx Galerija Beograd, da pozdravi publiku koja je tamo prisustvovala drugoj premijernoj projekciji.

Po završeku filma, oduševljeni fanovi fotografisali su se sa svojim idolima i delili jedinstvene trenutke za pamćenje. Druženje uz bezalkoholni koktel bilo je posebno bio zanimljiv i zabavan mlađoj publici. (kraj) dep/dj

 

Share: