Zemlja Gruva u Pančevu

16:17 01. 06. 2024. FoNet | dep

PANČEVO - Konstrakta i bend Zemlja Gruva održali su koncert u rasprodatom Kulturnom centru Pančeva, svečano otvorivši prvo izdanje muzičko-edukativne No Panels konferencije.

Nakon koncerta u Pančevu, predstoji letnja festivalska turneja po regionu, koja će kulminirati velikim koncertom u Beogradu 19. septembra u Sava Centru, uz specijalan audio-vizuelni nastup.

„Pamtićemo koncert u Pančevu po neposrednoj atmosferi koja je zavladala od prvog takta, po velikom broju dece i tinejdžera koji su pevali sa nama sve vreme, čak i stare pesme Zemlje Gruva, kao i po predivnim poklončićima koje smo dobili od Pančevaca. Sinoć sam dobila i kolače – to je zaista kraljevski gest. Hvala Pančevcima!“ – poručila je Konstrakta nakon koncerta .

U gotovo dva sata izuzetno energičnog nastupa, prepunog vrisaka, gromoglasnih aplauza i horskog pevanja publike, smenjivali su se Konstraktini hitovi i pesme iz bogatog muzičkog opusa benda Zemlja Gruva.

Nova muzička konferencija pod nazivom No Panels Conference održava se 31. maja i 1. juna u Pančevu. Reč je o muzičko-edukativnoj platformi koja za cilj ima obrazovanje muzičkih profesionalaca, muzičara, učenika i studenata muzike. Konferenciju organizuju izdavačka i menadžment kuća Kontra Rights iz Pančeva, udruženje Sinhro i izdavačka kuća i muzički studio Krokodil. (kraj) bdr

Share: