Novi singl Konstrakte

16:43 08. 07. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Jedna od najistaknutijih umetnica na regionalnoj muzičkoj sceni, Konstrakta predstavlja svoj novi singl „Zabava“ koji istražuje zabavu kao najmoćniji alat savremenog sveta.

„Nemam vremena za to, nemam vremena ni za šta, moram da se zabavljam“, bio je Konstraktin jasan odgovor na pitanje o značenju pesme i time objasnila da je zabava postala imperativ koji ništa ne menja u stavrnosti.

Autori muzike su Ana Đurić Konstrakta i njen saradnik iz benda Zemlja Gruva, Milovan Bošković, dok aranžman pored njih dvoje potpisuju i njeni dugogodišnji saradnici Jovan Antić i Ivan Bon. Tekst pesme napisala je sama Konstrakta, a singl je nastao u muzičarkinom matičnom studiju Gruvlend. Numera je objavljena pod distribucijom Virgin Music Label; Artist Services koji je deo velike Universal Music porodice.

Ana Đurić, poznatija pod umetničkim imenom Konstrakta, nedavno je najavila svoj prvi veliki samostalni koncert u Beogradu. Zajedno sa matičnim bendom Zemlja Gruva, muzičarka će nastupiti u Plavoj dvorani Sava Centra u četvrtak, 19. septembra. (kraj) dep/mk

Share: