Incognito na Musicology Festivalu

16:17 17. 09. 2024. | dep

BEOGRAD - Deset dodina Musicology Festivala biće obeleženo 05. i 06. oktobra, kada će biti održani koncerti benda INCOGNITO i time će biti otvorena nova 2024/2025 Musicology Sessions sezona.

10 godina od kako je osnovan Musicology Festival koji u Srbiju dovodi neke od najvirtuoznijih svetski priznatih muzičara. Nakon dve godine festivalskog koncepta, prebačen je u BitefArtCafe klub i dobio je formu serijala - Musicology Sessions - kako bi beogradska publika imala priliku da uživa u koncertima tokom cele godine.

Musicology je postao neophodnost grada kod uživaoca i poštovalaca jazz, funk, blues, soul, worldmusic i r’n’b pravaca.

Musicology Sessions je i ove godine mesto okupljanja velikih imena muzičke inostrane scene. Pored Incognita u Beograd dolaze i José James, Bill Laurance i Michael League i Kyoto Jazz Massive ft Vanessa Freeman & EONADO.

INCOGNITO, predvodnici britanske esid džez scene održaće čak dva koncerta u BitefArtCafe klubu, 05. i 06. oktobra.

Više od benda u tradicionalnom smislu, Incognito je stalno promenljiv kolektiv muzičara što rezultira dinamičnim muzičkim entitetom, koji obuhvata širok spektar stilova i kultura.

Donose naelektrisanu atmosferu i muzičko majstorstvo kao savršenu koncertnu proslavu više od 40 godina stvaranja. Na repertoaru je njima specifična mešavina soula, džeza i fanka, fuzija sa pesmama koje obuhvataju njihove klasične rane numere, instrumentali, kao i odabrani kaveri. Očekujte da će ovo biti spektakularna noć, uz omiljene Incognito pesme i hitove koji pune plesni podijum, kao što su ‘Always There’ ili ‘Don’t You Worry ‘Bout A Thing’. (kraj) bdr

Share: