Kolekcije za jesen/zimu

13:14 27. 09. 2021. FoNet

BEOGRAD - Drugo veče Serbia Fashion Week-a na krovu trežnog centra "promenada" u Novom Sadu obeležile su poznate ličnosti, među kojima su bili pevači i glumci.

Posle otvaranja 18. "Serbia Fashion Week”-a u Muzeju Vojvodine, druge većeri nacionalne nedelje mode održane su revije pod vedrim nebom, na terasi na krovu najvećeg tržnog centra u region, novosadskoj “Promenadi”. 

Poznati modni brendovi predstavili su svoje kolekcije za jesen/zimu i nisu ostavili nijednog gosta ravnodušnim. 

Manekeni su nosili krojeve džempera, dukseva, pantalona, ali i čizme, rančeve i torbice u nijansama plave, smeđe, zelene i sive boje.

Prvi blok revija ispraćen je nastupom Bojana Marovića, koji je izveo svoje hitove ,,Neka te ljubi” i ,,Kao da si tu”.

“Uglavnom se pojavljujem u medijima zbog muzike i kada imam nešto da kažem, a večeras mi je veoma drago što sam na “Serbia Fashion Week”-u i zbog toga da bih pružio podršku svom bratu koji je radio na jednoj reviji. Trendove pratim, ali sebe ne pronalazim u svemu što se plasira, jer mislim da se prenagljuje u nekim stvarima. Stil se svega ogleda u harizmi, ona je odlučujuća. Neko može da obuče i običnu belu majicu, a da se ljudi okreću za njim. Važno je da neko to zna da nosi. Klasika je sasvim u redu, za muškarca sa stilom bitno je da ima dobre cipele, pantalone, košulju... Važno da se odevna kombinacija prilagodi određenoj prilici”, rekao je Bojan Marović.

Osim brojnih influensera, u publici je bilo i poznatih ličnosti iz različitih sfera javnog života, među kojima su dominirali glumci.

„Volim Novi Sad, uvek kada imam slobodnog vremena rado dođem ovde. Trendove pratim, ali imam neki svoj stil, to su uglavnom farmerke, bele patike i majica. To je klasika i nešto što nikada ne izlazi iz mode, ali često volim da probam i nešto novo. Nešto što je baš  ekstravaganto, možda bi bilo previše za moju energiju i senzibilitet, tako  da mi svedenost više odgovara kada je reč o stilu odevanja“, rekla je glumica Anja Mit. (kraj) dep

Share: