Danijela Buzurović prelazi na Novu

10:26 14. 10. 2022. FoNet | Desk

BEOGRAD - Voditeljka i urednica emisija zabavnog karaktera Danijela Buzurović, još jedno je poznato TV lice koje se pridružilo timu vrhunskih profesionalaca televizije Nova S.

Danijela će, svojim talentom, znanjem i dugogodišnjim iskustvom značajno doprineti unapređenju programske ponude televizije Nova gde će ubuduće raditi potpuno novi format zabavnog karaktera. Na novu poziciju dolazi nakon 12 godina provedenih na televiziji Prva, gde je vodila i uređivala emisiju “Ekskluziv”.

“Radujem se što novo poglavlje svoje karijere otvaram na Novoj S, televiziji koja u ovom momentu po mom mišljenju ima najkvalitetnije televizijske sadržaje. Kreativnost i profesionalizam su mi uvek bili prioritet, a novi izazovi neophodnost. Preda mnom je jedan uzbudljiv zadatak i neka potpuno NOVA energija”, izjavila je Danijela povodom poslovne promene.

U dvadesetak godina dugoj karijeri okušala se u raznim televizijskim formatima, temama i emisijama koje su se bavile marketingom, zabavom, ali i međuljudskim odnosima i društvenim problemima.

Karijeru je počela sa 19 godina na televiziji BK nakon koje je radila na 3K i televiziji Fox. Na televiziji Nova u Bugarskoj je vodila jednu od najgledanijih emisija u zemlji “Očajne domaćice”, a po povratku u Srbiju bila je deo TV Prva.

“Uvek je zadovoljstvo objaviti da se našem timu pridružuju novi, kvalitetni ljudi, novinari koji su godinama gradili svoju karijeru i ime i koji sada vide da je Nova pravo mesto za njih. Verujemo da će Danijela svojom neverovatnom energijom doprineti u proizvodnji još kvalitetnijeg programa kojim ćemo odgovoriti na potrebe gledalaca i opravdati sve veće poverenje koje nam ukazuju“, poručuju sa televizije Nova S.

Novi format koji će raditi Danijela Buzurović će dodatno obogatiti ponudu zabavnog programa televizije Nova koju, pored emisija iz sopstvene produkcije čine i brojni licencirani televizijski formati poput kviza “Želite li da postanete milioner” i “Savršena večera” a uskoro počinje i nova sezona Survivora i novi format “Najveći gubitnik”.

Iz sezone u sezonu, gledaoci svoje poverenje poklanjaju emisijama Utisak nedelje, Probudi se, Među nama, 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Veče sa Ivanom Ivanovićem, 4 i po muškarca, Mentalno razgibavanje, Pokreni se, Zdravo misli, a od nedavno Nova je obogatila i svoj informativni program emitovanjem Dnevnika u 19.30h i večernjih Vesti. (kraj) dep/dj

Share: