Još jedan hit na pomolu

13:07 15. 11. 2022. FoNet | Dejan Jeremić

BEOGRAD - „Ne pitam te ja za nju“ nova je pesma novosadske kantautorke, pevačice i kompozitorke Marije Mirković za koju je teks napisala Alka Viica.

Posle tri hita u Marijinoj solističkoj karijeri, „Požuri, požuri“, „Moja duša“ i „Prezirem samoću“, nova pesma počinje da živi u maniru prethodnih.

Marija je autorka muzike, aranžman i produkciju potpisuje Branimir Mihaljević, što je i nastavak saradnje u prethodniim pesmama.

Već uigrana ekipa – na čelu sa Sandrom Mihaljević koja je režirala i montirala spot – uradila je produkciju video-izdanja pesme koje je snimano u pitoresknom ambijentu španskog sela.

U snimanju pesme, koja je, miksana i masterirana u studiju Karpo Media, učestvovali su i Branimir Mihaljević, klavijature i programiranje, Matej Mihaljević, violina i viola, Mladen Kosovec, harmonika i Dragan Brna, prateći vokali.

Spot je danas u podne premijerno emitovan na Marijinom zvaničnom Youtube kanalu, a dostupan je i na Apple Music: https://apple.co/3a7zYZM Deezer: https://bit.ly/3ueKPIj Spotify: https://spoti.fi/3AiUoK7 Amazon Music: https://amzn.to/3NxrYPz Tidal: https://bit.ly/3OVDsxh.

“Ne pitam te ja za nju” je u etru, promociju i nastupe publika očekuje, a Marija nastavlja put solo karijere koji je pre godinu dana zacrtala. 

DJ

Share: