Nesvakidašnja priča

19:08 10. 01. 2023. Facebook/Bogoljub Karić

BEOGRAD - Posebnu radost mi pruža činjenica da u svojim firmama već decenijama zapošljavamo hiljade radnika i obezbedjujemo sigurnu egzistenciju, kao i činjenica da tolerancija i poštovanje različitosti medju ljudima smatramo normalnom pojavom i osnovom demokratskom društva, izjavio je biznismen Bogoljub Karić u emisiji "Dok anđeli spavaju".

U prijatnoj atmosferi podelio sam svoju životnu priču, krajnje iskreno i otvoreno, razmišljanja i stavove na različite teme, napisao je Karić na svojoj Facebook stranici.
 
Kako je istakao, to je veoma zanimljiva i nesvakidašnja priča o detinjstvu, roditeljima i njegovoj velikoj složnoj porodici, kao najvećem bogastvu koje je stekao, takođe i o biznisu i stvaranju poslovne imperije.
 
Razovarali smo i o tome kako sam svoje ideje primenjivao i stvarao nove vrednosti, kako su mi često rešenja za razne situacije dolazila u snu, kako je porodica Karić postala pionir u mnogim oblastima i svoje ideje implementirala i doprinela razvoju svoje kompanije na dobrobit svog naroda, opisao je Karić.
 
Nezaobilazne teme su o našem gradu Peći, muzičkoj i poslovnoj karijeri, vaspitanju dece u duhu poštovanja vere i istinskih vrednosti, mojoj ljubavi prema supruzi Mari i životu na raznim meridijanima sveta gde smo radili, prepričao je Karić. (kraj) def
.
Share: