Kreću Stari znalci

15:58 13. 10. 2020. FoNet

Beograd - Kompanija Vip mobile pokrenula je projekat "Stari znalci" za sugrađane od 65 i više godina koji su voljni da lične životne lekcije, znanje i veštine podele sa širokim auditorijumom kroz video priloge koje će kompanija emitovati na svojim društvenim mrežama.

Prijave za tim "Starih znalaca" otvorene su do 26. oktobra, najkreativniji učesnici biće izabarani na finalnoj audiciji, a potom će biti snimljeni video tutorijali sa njihovim pričama. Mentorsku podršku pružiće im vršnjaci i ambasadori projekta projekta – glumci Vlasta Velisavljević i Seka Sablić, kao i pesnik Ljubivoje Ršumović, saopštava Vip mobile.

Kompanija VIP odlučila je da, posle karantina uslovljenog korona virusom, osnaži najstarije i uključi ih u savremeno digitalno društvo, a poziva i mlade da prijave "svoje super bake, deke, mame, tate, komšije ili poznanike, čije bi kućne radinosti ili sećanja iz mladosti mogli da inspirišu različite generacije".

Prijava je omogućena preko web stranice Vip mobile, dok štampani formular zainteresovani mogu preuzeti u najbližoj poslovnici ovog telekomunikacionog operatora. (kraj) dpv

 

Share: