Španović u Tokijo po zlato

14:56 15. 04. 2021. FoNet

BEOGRAD - Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović saopštila je danas kalendar takmičenja i najavila da na Olimpijske igre u Tokiju ide da osvoji zlatnu medalju.

Na digitalnoj konferenciji za novinare koja je održana povodom nastavka saradnje između Ivane Španović i kompanije Red Bull, Španovićeva se zahvalila kompaniji Red Bull na jedanaestogodišnjoj saradnji i prisetila svih zanimljivosti i jedinstvenih projekata koji su obeleželili prethodni period saradnje:

“Red Bull je tu od mog samog početka seniorskih dana, i jako sam srećna što ćemo biti zajedno i naredne dve godine. Kada sam putovala na takmičenja, u svakom gradu, na bilo kom delu sveta uvek sam imala nekoga iz Red Bull porodice, koji su bili tu da me dočekaju, da proslavimo zajedno medalje i uspehe, a nekad i neuspehe - važno je znati da imaš podršku na tom nivou. Posebno bih naglasila i trenutke kao što su obaranje državnog rekorda u Beogradu na Terazijama i naravno trogodišnji projekat Treniraj sa Ivanom”, rekla je Španović.

Ona je najavila prvo takmičenje 22.maja u Kalamati, a potom će uslediti nastupi na Dijamantskim Ligama, kao i nastup za reprezentaciju na ekipnom šampionatu Evrope u Limasolu. (kraj) dep

Share: